Hej, želiš -15% odmah?
Ne, hvala

Nude Cover Gel 30ml

Pigmentirani nude gel koji služi kao cover i builder gel.

CIJENA:

195,00 kn

poka features premium 200px v1poka features eu 200px v3poka features dpd 200px v1

OPIS PROIZVODA

Nude Cover gel je pigmentirani gel. U kombinaciji s FRENCH PURE WHITE GELOM, idealan je za građenu francusku manikuru, no koristi se i kao boja na noktima. Ovaj gel ima moć builder gela, ali nije samonivelirajući, zbog čega je pogodan za izgradnju dugih umjetnih noktiju.

KAKO UPOTRIJEBITI GEL?

Nakon pripreme nokta, primijenite ACID FREE BONDER ili PRIMER, te nanesite tanak sloj 2 U 1 CLEAR GELA koji će poslužiti kao baza. Potom, postavite šablonu, nanesite Nude Cover gel i stavite sušiti 2 minute u LED lampi ili 3 minute u UV lampi.

Zatim, formirajte nokat u odgovarajući oblik za građeni french. Nanesite FRENCH PURE WHITE GEL na tzv. smile liniju nokta i sušite 1 minutu u LED ili 2 minute u UV lampi. Nakon sušenja, prebrišite ljepljivi sloj sa CLEANER DELUXE tekućinom i oblikujte nokat rašpanjem. Na samom završetku, nanesite SJAJ SHINY THING, ponovno posušite nokat u lampi, te ga obrišite cleanerom. Nokat je gotov!

🎉 POSEBNA PONUDA 🎉

Nude Cover gradivni gel, zajedno s French Pure White gradivnim gelom, dio je promotivnog FRENCH seta za nail tehničarke uz koji štedite 20 HRK!

Ovaj proizvod je dio seta! 🔥

KARAKTERISTIKE GELA

Čvrstoća
Transparentnost
Viskoznost
Fleksibilnost
UV Lampa:  180 sekundi
LED Lampa:  90 sekundi

PODIJELI S EKIPOM

Nude Cover Gel 30ml

CIJENA S PDV-om

195,00 kn