Hej, želiš -15% odmah?
Ne, hvala

Besplatno Objavi Svoj Salon Ljepote

Promoviraj svoje usluge uljepšavanja, pronađi nove klijentice i povećaj vidljivost salona na internetu!

NOVO: INSTAGRAM PROMOCIJA
Prilikom dodavanja salona u Poka Oglasnik, možeš odabrati opciju da tvoj salon bude istovremeno objavljen i na našem IG profilu @poka.nails. How cool is that? 😎
ZAPRATI NAS NA IG

TOP 5 Razloga Zašto Objaviti Salon u Poka Oglasniku

1. Tvoj salon pojavit će se na Google tražilici

Da, dobro si pročitala! 😁 Svi saloni u Poka Oglasniku pojavljuju se u rezultatima pretraživanja na Googleu. To će povećati vidljivost tvog salona na internetu.

2. Zaprimit ćeš više upita i poziva klijentica

Svaki salon ima svoju kontakt formu, te gumbe za izravan telefonski poziv ili slanje Whatsapp, Viber i Messenger poruke. Ti biraš putem kojih kanala komunikacije želiš primati upite. Ne želiš primati upite na Viber? Ne moraš!

3. Imat ćeš link na web stranicu svog salona

Nemaš vlastitu web stranicu za svoj beauty salon? Nema veze, dodavanjem salona u Poka Oglasnik riješit ćeš i taj problem. Slobodno kopiraj link na svoj salon u oglasniku i iskoristi ga na Instagramu i Facebooku ili na vizitkama.

4. Moći ćeš izraditi galeriju, cjenik i radno vrijeme

Dodaj do 12 fotografija svojih radova i ambijenta u salonu, te privuci nove klijentice odličnim cijenama usluga i fleksibilnim radnim vremenom.

5. Ostvarit ćeš popuste u Poka Nails webshopu

Kao registrirani korisnik, imat ćeš priliku kupovati vrhunski materijal i proizvode za svoj salon po najboljim cijenama. Isplati se, zar ne? 😊

Što je Poka Oglasnik?

Poka Oglasnik je sastavni dio Poka Nails webshopa. Želja nam je omogućiti svim vlasnicama beauty salona da, bez dodatnih ulaganja u web dizajn i marketing, imaju priliku adekvatno prezentirati svoje usluge uljepšavanja na internetu i zaprimiti upite klijentica.
Objava salona je besplatna i bez obaveza. Ne moraš biti kupac u webshopu!
Svaki dodani salon bit će prikazan na osnovnoj listi svih salona, te na pojedinačnim listama salona za grad u kojemu se salon nalazi. Liste salona mogu se filtrirati i sortirati prema nekoliko kriterija: lokacija, usluge, tip salona, naziv salona, datum dodavanja u oglasnik itd.
Svaki salon ima vlastitu kontakt formu i gumbe za izravan tel. poziv ili slanje poruke na Whatsapp, Viber i Facebook Messenger.
Upiti klijentica dolaze izravno na tvoj email i telefon!
Prilikom dodavanja salona u Poka oglasnik, moći ćeš dodati do 12 fotografija za mini galeriju, te 1 istaknutu fotografiju koja će poslužiti kao profilna slika tvog salona. Također, ista ta slika može biti objavljena i na našem Instagram profilu, ukoliko to poželiš.
U oglasnik možeš dodati neograničen broj salona!
Podatke o salonu, slike, broj telefona, email i druge informacije možeš uvijek naknadno editirati. Ukoliko ćeš to ikada poželjeti, objavljeni salon možeš i ukloniti u samo 2 klika.
Zvuči dobro?
DODAJ SALON